referencer


"I Orphazyme er vi meget tilfredse med Dorte Dannemanns support til vores administrative funktion. Dorte yder en proaktiv, professionel og kvik indsats og arbejder med overskud og overblik"
Anders Hinsby, CEO i Orphazyme ApS

"Vi har stor glæde af den allround support, vi har i The Back Office. Vores administrative udfordringer løses hurtigt, effektivt og professionelt"
Peter Holme Jensen, CEO i Aquaporin A/S

"The Back Office er lige, hvad man har brug for i en travl virksomhed - effektiv, fleksibel, omhyggelig og i stand til at løse mange forskelligtartede opgaver parallelt og til tiden. Tingene er altid i orden med Dorte ved roret, og hun tager ejerskab på opgaverne, hvilket er afgørende for succes"
Hans Schambye, CEO i Galecto Biotech AB

 

 

"Dorte deltager på vores bestyrelses- og strategimøder for at tage referat. Vi sætter stor pris på hendes professionalisme og integritet. Anbefales varmt til alle forefaldende sekretæropgaver"
Dennis Nørgaard, Adm. Dir. i It-afdelingen A/S

"Dorte er nøglen til en effektiv hverdag, hvor de mange forskellige opgaver - store som små - bliver løst med stor professionalisme og overblik. IO Biotech kan varmt anbefale Dorte til enhver administrativ opgave "
Mai-Britt Zocca, CEO i IO Biotech

"Skarpe øjne til korrespondance, korrektur, opdateringer på website etc. Dorte fanger lynhurtigt essensen i opgaven og kommunikerer ubesværet på alle niveauer på både dansk, engelsk, tysk og såmænd også nordisk" 
Heidi Graff, Direktør i RR PRINT A/S

profil
 
ydelser
 
fordele
 
samarbejdsmodeller
 
referencer
 
kontakt